sadaya Kategori
EN
Produk Padet

Bumi> produk > Conductive Polimér Padet Kapasitor > Produk Padet

20201219150833_25075

HG Serie High Voltage Solid Aluminium Electrolytic Capacitor 2000hrs pikeun Soldering Bebas Timah dina Peralatan Éléktronik Industri


Aplikasi: Cocog sareng konverter DC-DC, catu daya komunikasi, kotak set-top, router, TV, regulator tegangan, adaptor telepon sélulér (carjer telepon sélulér), motherboard komputer sareng kartu grafik / Sirkuit listrik sareng peralatan éléktronik industri / Otomotif, LED kakuatan drive / Low ESR dina rentang frékuénsi luhur, ngidinan arus ripple badag.

Fitur:

Operasi Range Suhu

-55 ~ 125 Deg.

Rentang Tegangan Dipeunteun (VDC)

2.5 ~ 63 volt

Beban Kahirupan Range

2 Krs (105 Deg.)

Rentang Kapasitansi Nominal

4.7 ~ 3500uF

Toléransi Kapasitansi Nominal

± 20% (dina 25 ℃ 120Hz)

spésifikasi
barangciri
rentang hawa operasi-55~+ 105
Dipeunteun kisaran voltase35~63Vdc
Toléransi kapasitansi nominal± 20%(at  25 120Hz)
Kabocoran arusAbdi = 0.2 CV  (2min)2020℃,120Hz20
I:Kabocoran arusC:Kapasitas nominalV:tegangan dipeunteun
Faktor ngabubarkeunTeu ngaleuwihan nilai dieusianat  20 ℃ 120Hz
impedansiTeu ngaleuwihan nilai dieusiandina 100kHz
Beban hirup
105
,2K jam,
dina tegangan dipeunteun
Di lingkungan 105, sanggeus loading kontinyu tina sora DC jeung dipeunteun ripple ayeuna keur waktu nu tangtu, produk bakal diuji sanggeus suhu na deui 20, sareng sarat di handap ieu kedah nyumponan:
Parobahan kapasitansi≤±20% tina nilai awal
Kabocoran arus≤nilai spésifikasi awal
impedansi≤150% tina nilai spésifikasi awal
Faktor ngabubarkeun≤150% tina nilai spésifikasi awal
Rintangan lembab
disimpen di
60
,RH90~95%,2K Hrs
Di lingkungan 60 kalawan RH90 ~ 95%, produk bakal diuji nalika suhu na deui ka 20 saatos 2000 jam tanpa beban, syarat di handap ieu kedah dieusi:
Parobahan kapasitansi≤±20% tina nilai awal
Kabocoran arus≤nilai spésifikasi awal
impedansi≤150% tina nilai spésifikasi awal
Faktor ngabubarkeun≤150% tina nilai spésifikasi awal


Diagram dimensi

gambaran

Faktor koreksi frékuénsi pikeun RC

gambaran

Daptar produk baku

gambaran

gambaran
panalungtikan

Garis Palayanan

+ 8615399723311

Jam gawé: 8:00 ~ 17:00

DUKA AYEUNA

nutup
inquire Kiwari