sadaya Kategori
EN
Produk Padet

Bumi> produk > Conductive Polimér Padet Kapasitor > Produk Padet

20201219151218_48108

HS Serie Standar Aluminium Solid Kapasitor Electrolytic 2000hrs pikeun Set-top Box sareng Router


Aplikasi: Cocog sareng konverter DC-DC, catu daya komunikasi, kotak set-top, router, TV, regulator tegangan, adaptor telepon sélulér (carjer telepon sélulér), motherboard komputer sareng kartu grafik / Sirkuit listrik sareng peralatan éléktronik industri / Otomotif, LED kakuatan drive / Low ESR dina rentang frékuénsi luhur, ngidinan arus ripple badag.

Fitur:

Operasi Range Suhu

-55 ~ 125 Deg.

Rentang Tegangan Dipeunteun (VDC)

2.5 ~ 63 volt

Beban Kahirupan Range

2 Krs (105 Deg.)

Rentang Kapasitansi Nominal

4.7 ~ 3500uF

Toléransi Kapasitansi Nominal

± 20% (dina 25 ℃ 120Hz)

spésifikasi

barang

ciri

rentang hawa operasi

-55~+ 105 ℃

Dipeunteun kisaran voltase

2.5~25Vdc

Toléransi kapasitansi nominal

± 20%(dina 20 ℃ 120Hz)

Kabocoran arus

Abdi = 0.2 CV(2min)

20 ℃

20 ℃,120Hz

20 ℃

I:Kabocoran arus

C:Kapasitas nominal

V:tegangan dipeunteun

Faktor ngabubarkeun

Teu ngaleuwihan nilai dieusian

dina 20 ℃ 120Hz

impedansi

Teu ngaleuwihan nilai dieusian

dina 100kHz

Beban hirup
105 ℃, 2K Hrs,
dina tegangan dipeunteun

Dina lingkungan 105 ℃, sanggeus loading kontinyu tegangan DC jeung dipeunteun arus ripple pikeun waktu nu tangtu, nalika suhu produk dibalikeun ka 20 ℃ pikeun pangukuran, sarat di handap ieu kudu patepung:(dina 120Hz)

Parobahan kapasitansi

≦ ± 20% tina nilai awal

Kabocoran arus

≦ nilai spésifikasi awal

impedansi

≦150% tina nilai spésifikasi awal

Faktor ngabubarkeun

≦150% tina nilai spésifikasi awal

Rintangan lembab
disimpen di
60 ℃, RH90 ~ 95%, 2K Hrs

Dina 60 ℃, RH90 ~ 95% lingkungan, sanggeus 2000 jam euweuh beban, nalika suhu produk dibalikeun ka 20 ℃ pikeun pangukuran, sarat di handap ieu kudu patepung:(dina 120Hz)

Parobahan kapasitansi

≦ ± 20% tina nilai awal

Kabocoran arus

≦ nilai spésifikasi awal

impedansi

≦150% tina nilai spésifikasi awal

Faktor ngabubarkeun

≦150% tina nilai spésifikasi awal


Diagram dimensi

gambaran

Faktor koreksi frékuénsi pikeun RC

gambaran

Daptar produk baku

gambaran

gambaran

gambaran

gambaran

gambaran
panalungtikan

Garis Palayanan

+ 8615399723311

Jam gawé: 8:00 ~ 17:00

DUKA AYEUNA

nutup
inquire Kiwari